Herning shoppen

Herning

Beauty and the Beast – Tattoo studiet som ligger i hjertet af Herning, med rig adgang til gode parkeringsmuligheder i nærheden. I vores studie i Herning har du mulighed for at blive tatoveret af vores faste artister eller vores internationale gæsteartister.

Når du bliver tatoveret er der naturligvis altid mulighed for gratis drikkevare og hvis du har en dagssession sørger vi også for at for at du får noget at spise.

Bredgade 11, 7400 Herning

Artists in Herning

Beauty and the Beast Tattoo – det måske bedste sted at få lavet en tattoo i Herning

Leder du efter et professionelt studie, der ikke kun kan finde ud af at tatovere, men som også lytter til dig? Det er blandt andet det, der gør os til et af de bedste steder at få en tattoo i Herning. For vi elsker at lave tatoveringer hver eneste dag. Tatoveringer, der udtrykker noget ganske unikt. Tatoveringer, der er personlige for dig. Tatoveringer, der er kunstneriske.

Vi har stor respekt for den permanente kunst, som tatoveringer nu og engang er. Det mærker du også, så snart du træder ind i vores indbydende lokaler i Herning. For her bliver du mødt af søde og servicerende tatovører, der alle er klar på at give dig en god oplevelse og en fantastisk flot tatovering for livet.

Det er også blandt grundende til, at folk kommer langvejs fra for at blive tusset hos os. Vi møder blandt andet kunder fra Ikast, Brande, Holstebro, Ringkøbing og Silkeborg, som gerne vil have os til at designe en unik tatovering. Det er fantastisk, da vi brænder for at lave tatoveringer.

Har vi vakt din nysgerrighed, er du velkommen til at kontakte os eller dukke op i vores studie. Så kan vi sammen få en snak om dine tatoveringsdrømme.

Få en tatovering i Herning til midtjyske priser

Vi har udelukkende dygtige tatovører tilknyttet vores studie, som har mange års erfaring og er skarpe på, hvad de laver. Men selvom vi er fuldt ud professionelle, har flotte lokaler og det bedste udstyr ved hånden, bliver du naturligvis mødt af midtjyske priser, som du kan være med på – også selvom der er tale om dagsession.

Vi ønsker ikke at være det billigste sted at lave en tattoo i Herning og Midtjylland, da det går udover kvaliteten. Til gengæld ønsker vi at tilbyde fornuftige og alligevel attraktive priser, som tillader en høj kvalitet og kreativitet.

Prisen er naturligvis forskellig alt efter, hvilken type tatovering du ønsker, hvor stor den skal være, og hvad du har af krav til detaljer og farver. Vi kommer dog gerne med en specifik pris på din tattoo, så du nøjagtig ved, hvad den kommer til at koste.

Skriv gerne til os i dag for en forespørgsel på en tatovering i Herning. Så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Mød tatovørerne, der kan lave din tatovering i Herning

Er du nysgerrig på at vide, hvem der kan lave din tatovering i Herning? Eller hvad de hver især er dygtige til? Det kan vi godt forstå! Derfor har vi også gjort det muligt for dig at møde vores tatovører online. Her kan du både få sat ansigt på, hvem de er, hvad de hver især er specialiseret inden for, samt hvad de tidligere har lavet af tatoveringer.

Målet med det er at gøre det til en tryg oplevelse for dig at besøge os i vores studie i Herning. Men også at gøre det nemmere for dig at tage en beslutning om, hvorvidt det er os og vores tatovører, der får lov til at lave din unikke drømmetatovering.

Under hver enkelt tatovør vil der også være angivet en pris for en dagsession, hvilket giver dig en ide om prislejet for din tatovering.

En tattoo i Herning i en stilart, der matcher dig og din personlighed

Neo traditionel. Black work. Fine line. Nordisk. Dette er bare nogle af de mange fede og flotte stilarter, som vores tatovører mestrer til perfektion. Uanset hvad du er til, eller hvad du ønsker at kaste dig ud i, tager vores tatovører rigtig god hånd om dig og det.

Vi sørger derfor naturligvis for at matche en tatovør til den stilart, som du kunne tænke dig. Og du behøver ikke holde igen, da vi på flotteste vis kan lave tatoveringer i alle stilarter.

Du kan derfor roligt få lavet din tattoo i Herning i et lokalt studie i stedet for at søge udenbys. Vi er personlige og tager så godt hånd om dig som overhovedet muligt – uagtet om du er professionel til at være under nålen, eller det er første gang, du skal prøve det.

Når huden bliver til et vaskeægte kunstværk

Det er, hvad der driver os og vores dygtige tatovører. For er der noget, de og vi er passionerede omkring, så er det kunst. For det er, hvad en tatovering er. I hvert fald i vores øjne. Fordi det er sådan for os, betyder det også, at vi altid er meget koncentrerede og fokuserede, når vi laver tatoveringer på vores kunder. For hver enkelt streg skal sættes perfekt, så de sammen danner det flotteste kunstværk på dit ben, arm eller måske ryg, som du stolt kan vise frem eller beundre.

Netop den glæde er et mål at nå hver eneste gang ved vores kunder – og også på dig. Har du derfor besluttet dig for at få lavet en tattoo i Herning, og mangler du nu kun at finde den rette tatovør, er det bare med at aflægge os et hyggeligt besøg, hvor vi afdækker dine ønsker og drømme.

Så garanterer vi, at der ikke går længe, før du kan få lov til at få indfriet dine ønsker, og vi kan få lov til at sprede god stemning og glæde nu og hver gang, du kigger på den.

Lad os lave den flotteste eller fedeste tattoo i Herning på dig

Uanset om du drømmer om at få en feminin og personlig tatovering på underarmen, eller du drømmer om en større og mere detaljeret tatovering, der dækker hele ryggen, er vi klar til at træde til og opfylde dine drømme.

Vi ved, hvor meget spænding og personlige tanker, der ligger i at få lavet en tatovering. Så uanset valg bliver den lavet med den største respekt for dig og dine ønsker. Vi kommer naturligvis gerne med vores professionelle input, så den bliver så personlig, kreativ og unik som muligt. Til glæde for dig.

Er du klar til at få lavet en tattoo i Herning? Så er det bare med at svinge ind i vores studie i hjertet af byen. Så finder vi sammen ud af, hvad den endelige tatovering skal være, og hvornår den skal laves.

Om du er fra Herning, eller om du kommer kørende helt fra Ringkøbing, Billund eller måske endda Vejle, tager vi varmt imod dig.

Vi glæder os allerede til at tatovere dig.