Holstebro shoppen

Holstebro

Beauty and the Beast Tattoo studiet som ligger i hjertet af Holstebro, har rig adgang til gode parkerings muligheder i nærheden. I vores studie i Holstebro har du mulighed for at blive tatoveret af vores faste artister eller vores internationale gæsteartister.

Når du bliver tatoveret er der naturligvis altid mulighed for gratis drikkevare og hvis du har en dagssession sørger vi også for at for at du får noget at spise.

Lille Østergade 9, 7500 Holstebro

Beauty and the Beast Tattoo Holstebro – få dekoreret kroppen af de bedste tatovører

Er du på jagt efter den bedste tatovør i Holstebro? Eller ønsker du hjælp fra et dygtigt studie i dit lokalområde til at få dine tanker og ideer om en tatovering ned på pair? Hos Beauty and the Beast Tattoo Holstebro er vi passionerede omkring tatoveringer og dekorering af kroppen. For os at se er tatoveringer en kunst og et middel til at kommunikere, hvem man er.

Vi sætter derfor en stor ære i at få lov til at lave netop din tatovering uanset hvor personlig og unik, du ønsker den.  Vi smider dig derfor ikke direkte i stolen, når du dukker op i vores studie. I stedet tager vi en snak om, hvordan du godt kunne tænke dig din tatovering. Sammen med en af vores dygtige tatovører, får du styr på de sidste detaljer, så den bliver nøjagtigt, som du godt kunne tænke dig.

Husk også, at der altid er plads til kunder langvejs fra. Kommer du derfor fra Struer, Viborg, Lemvig og Skive, byder vi dig også hjerteligt velkommen i vores lokaler.

Tattoo i Holstebro med fokus på dig

Har du længe overvejet en tattoo? Eller ønsker du hjælp til at få designet en tattoo med personlige og unikke træk? Måske inden for en særlig stilart? Det hjælper vi dig hellere end gerne med, da vores dygtige team af tatovører sammen kan udføre samtlige typer af stilarter.

Har du en helt specifik stilart, du godt kunne tænke dig, får du naturligvis en tatovør, som er specialiseret inden for feltet. Han eller hun kan hjælpe dig med at få de sidste detaljer på plads eller at få tatoveringen i en retning, der er personlig uden at gå på kompromis med dine ønsker.

Vi tilbyder blandt andet følgende stilarter:

  • Abstrakt tattoo
  • Black and grey tattoo
  • Mandala tattoo
  • New School tattoo
  • Fine line tattoo

Dette er blot et udpluk, så er du i stedet mere til en japansk tatovering, skrift tatovering eller måske små tatoveringer, kan du naturligvis også få dette hos os.

Det vigtigste for os er at udsmykke dig og din krop med en tatovering, der bringer de rette følelser frem, når du ser på den.

Tatovering i Holstebro – kvalitet og pris følges ad

Som tatovør i Holstebro ved vi godt, at pris betyder rigtig meget for vores kunder. Det gør det også for os. Men endnu vigtigere er det, at pris og kvalitet følges ad. Derfor får du ikke den billigste tatovering i Holstebro ved at vælge os. Til gengæld får du en oplevelse og en tatovering med fokus på dig, dine følelser og tanker samt detaljer. Vi går ikke på kompromis med hverken service eller udførelsen af tatoveringen – det skal være af højeste klasse hver eneste gang.

Netop dette er også årsagen til, at vi har mange kunder, der kommer langvejs fra. Med en tatovering, hvor fokus ikke er på prisen men i stedet på udførelsen af den, kan du være sikker på at få et tilfredsstillende resultat. Præcis som det skal være ved permanent kropskunst.

Kontakt os gerne for at høre nærmere om, hvad det koster at få en tatovering i Holstebro. Så forsøger vi ud af dine oplysninger at give et overslag på, hvad netop din drømmetatovering kommer til at koste hos os.

Få en tattoo i Holstebro med fokus på høj hygiejne

Det skal være trygt at få en tatovering i vores lokaler og hos vores tatovører. Derfor har vi lige så stort et fokus på hygiejnen, som vi har på detaljerne og stregerne i de tatoveringer, vi udfører.

Det har vi altid haft, men denne er naturligvis blevet skærpet yderligere i forbindelse med den nuværende situation. Vi følger derfor alle retningslinjer og er selv meget opmærksomme på, hvor vi kan sætte ind, så du og vores team er trygge.

Alt arbejde bliver derfor udført med handsker, desinficering, nye nåle og andre helt almindelige standarder, når det kommer til tatoveringer. Alt er derfor sterilt, når du sætter dig i stolen.

Dertil rådgiver vi dig naturligvis også omkring, hvordan du bedst behandler din tatovering i den første tid efter, så du undgår infektioner eller andre komplikationer.

Du er altid velkommen til at ringe direkte til os eller sende os en mail, hvis du gerne vil vide mere om vores foranstaltninger omkring hygiejne.

Ses vi til en snak i vores studie?

Det kribler helt i vores fingre at få lov til at udføre dine drømmetatovering. Det kræver både mod og tillid at få lavet en tatovering, hvilket vi er meget bevidste om. For det er et permanent stykke kunst, der gerne skal pryde din krop resten af livet. Derfor er den ultimative tilkendegivelse også, at du bliver glad for tatoveringen hver gang, du ser på den.

Vil du gerne være helt sikker i din sag samt mærke atmosfæren, inden du beslutter dig for at få en tatovering i Holstebro hos os, er du velkommen i vores lokaler. Her tager vi både en snak om dine ønsker og drømme, vores tidligere udførte arbejde samt andet, der er relevant for, at du føler dig tryg ved at overlade din hud i vores hænder.

Vil du tilmed gerne have os til at hjælpe dig med idegenerering eller de sidste detaljer på en skitse, du måske selv har lavet, træder vi også gerne til. Når alt er på plads, finder vi sammen en tid til, hvornår du skal have den tusset på huden.

Uanset hvor lang en session du booker hos os, bliver du mødt med god service, en fremragende tatovør og noget at drikke. Skal du under nålen hele dagen, sørger vi naturligvis også for noget til maven, så du føler dig godt tilpas hele vejen igennem.

Vi glæder os til at se dig!