Silkeborg

Beauty and the Beast Tattoo studiet som ligger i hjertet af Silkeborg, med rig adgang til gode parkeringsmuligheder i nærheden. I vores studie i Silkeborg har du mulighed for at blive tatoveret af vores faste artister eller vores internationale gæsteartister.

Når du bliver tatoveret er der naturligvis altid mulighed for gratis drikkevare og hvis du har en dagssession sørger vi også for at for at du får noget at spise.

Nygade 9, 8600 Silkeborg

Beauty and the Beast Tattoo – Silkeborgs nok bedste tattoo studio

Drømmer du om at få en tatovering? Så er der ingen grund til, at du kører hverken længere nordpå eller sydpå for at ramme en større by med flere tatovører. For du kan få din tattoo i Silkeborg hos os. Vi er det professionelle valg, da vi har store ambitioner og en erfaring, der følger med de ambitioner, vi har.

Vi vil nemlig ikke være de billigste tatovører, der leverer den ene tatovering efter den anden på akkord. Nej, vi vil gerne være de bedste. Både når det kommer til udførslen af vores tatoveringer samt oplevelsen hos os. Vi leverer derfor altid højt, når det kommer til kreativitet, design og når tatoveringen skal foreviges på huden. Hver eneste streg er vigtig for os – og det håber vi, du både mærker på den anden side af skærmen og ser, når du træder ind i vores lokaler i Silkeborg.

Vi håber, vi får æren af at vise dig, hvad vi kan!

Mød vores artister online

Det er en stor beslutning at få lavet en tatovering. Derfor er det også vigtigt, at du føler dig tryg, allerede inden du kommer ned i vores studie i Silkeborg. Tag dig derfor gerne tid til at læse om flere af vores artister her på siden. Her har vi beskrevet lidt om, hvad de er specialister til, hvor erfarne de er og generelt, hvad du kan forvente dig ved en session hos hver enkelt artist.

Men vi kan selvfølgelig skrive nok så meget om vores artister uden at overbevise dig, hvis ikke der er billeder af deres arbejde. Så det har vi naturligvis også tilføjet, så du kan se, hvor dygtige de er til detaljer, børstearbejde og meget andet.

Vi håber, det gør dig tryg i at vælge os til at lave din tatovering i Silkeborg.

En tatovør i Silkeborg, der kan sit håndværk

Det vigtigste for en flot tatovering er, at den er lavet med respekt for håndværket. For det er lige netop, hvad vi anser tatoveringskunst for. Det kræver for det første en meget dedikeret tilgang til hver enkelt stilart krydret med et talent for det at tegne og visualisere tanker og ideer.

For det andet kræver det en meget sikker hånd. I hvert fald hos os, da vi og vores artister helst ser, at hver eneste streg er perfekt. Du kan derfor forvente ikke bare at få en flot tatovering i Silkeborg ved valget af os – men også rådgivning, vejledning og en kreativ snak om, hvordan din tatovering skal se ud.

Lille eller stor tattoo i Silkeborg? Vi tager os godt af dig og dine tatoveringsdrømme

Om du har store tatoveringsdrømme eller helst bare gerne vil have en mindre en af slagsen, indfrier vi naturligvis begge dele. Begge dele er udfordrende og spændende for vores kreativitet, da de kræver noget forskelligt.

Dertil bliver du også taget lige så godt imod, da alle kunder får tilbudt noget gratis at drikke. Drømmer du dog om en stor tatovering, som måske dækker hele armen, ryggen eller læggen, og skal der være mange detaljer, er der også indlagt en spisepause, så du ikke går sukkerkold, mens du bliver tatoveret.

Vi laver bl.a. store og små tatoveringer inden for følgende stilarter:

  • Abstrakt
  • New School
  • Old School
  • Fine line
  • Tribal
  • Japansk
  • Mandala

 

Intet er for småt eller for stort til os. Dog kan en tatovering godt blive så stor, at den skal deles op i mindre bidder af hensyn til både dig og tatovøren. Men det er alt sammen noget, vi tager en snak med dig om, når du har bestilt tid og dukker op hos os.

Få lavet din tatovering i Silkeborg i et professionelt studie med høj hygiejne

Dygtige artister er første skridt i retningen af at lave den tatovering til dig, som du går og drømmer om. Det næste skridt er at udføre den i omgivelser med et professionelt setup og en høj hygiejne. Det er alt sammen faktorer, der er meget vigtige for os at leve op til, da det danner rammen om en rigtig god oplevelse for dig.

Når du kommer ind til os for at få lavet en tatovering i Silkeborg, bliver du med andre ord mødt af artister, der har høj egenhygiejne, som kun benytter professionelt udstyr, sterile nåle, blæk i høj kvalitet og meget andet.

Det vil vi meget gerne vise dig – og du behøver ikke booke en tid forinden, da vores lokaler altid er åbne for dig og andre, der overvejer at få deres første eller næste tattoo i Silkeborg.

Er du ikke fra Silkeborg? Så kom forbi hos os alligevel

Vi er så heldige, at vores godt rygte har spredt sig til andre byer og områder tæt på og langt fra Silkeborg. Vi tatoverer derfor kunder fra nær og fjern såsom Århus, Ålborg, Vejle og Kolding. Så kører du gerne langt for at finde den rette tatovør, eller er du tilfældigvis bare lige i området, er du mere end velkommen hos os. Vi kan selvfølgelig ikke garantere, at vi har en ledig tid på dagen – men vi gør vores til for at få det til at passe med din kalender.

Book en tid og indfri dine tatoveringsdrømme

Det er en skøn følelse, når drømme bliver indfriet. Så hvis du har bestemt dig for stilart og måske også et design, er det da bare med at få booket en tid til en tatovering i Silkeborg hos os.

Vi elsker ikke kun at tatovere, fordi vi er vilde med kunst og skabe kreative designs. Vi gør det også, fordi det gang på gang er fantastisk at se glæden i øjnene hos vores kunder, når de er færdige under nålen. Det er guld værd og noget, vi meget gerne vil se hos dig også.

Ring eller skriv til os, så finder vi hurtigst muligt ud af, hvornår du kan komme under nålen.