De 5 BEDSTE tattoo råd til sommer

Solen skinner, humøret er højt og det eneste der mangler er en håndfuld øl, en strand og den tatovering du længe har ventet på – men er det nu en god ide med en tatovering om sommeren? Vi har hos Beauty and the Beast Tattoo lavet en liste over de 5 vigtigste ting du skal tage stilling til, når du bliver tatoveret om sommeren.

Abonner på vores kanal: https://bit.ly/2JxWf42 

Punkt 1 De første 14 dage er det meget vigtigt, at du holder din tatovering ren og plejer den godt. Du kan evt skifte sengetøj, undgå hår fra dyr og vask dine hænder inden du smører den med aftercare. Der er ikke en facitliste med lyt til din tatovør.

Punkt 2 Undgå havvand, klorvand og søvand de første 4-6 uger indtil din nye tatovering er helet og såret er faldet af. Det betyder med andre ord at du ikke behøver og sætte din sommerferie på pause bare fordi du får lidt blæk.

Punkt 3 Undgå direkte sollys de første 4-6, som ved punkt 2, da din tattoo er i en helingsproces og du derfor skal passe ekstra godt på den. Tag en langærmet trøje på, sæt dig i skyggen eller slå en parasol op så skal alting nok gå. Skal du alligevel være ude i solen, kan du efter 14 dage med med god samvittighed skifte til en solcreme med en høj faktor. Det er bare vigtigt at din tus er helet først.

Punkt 4 Alkohol er som hovedregel altid en dårlig ide INDEN du skal tatoveres, da det fortynder blodet og gør, at du vil bløde mere. Udover det er der intet problem i at drikke resten af sommeren. Pas på og behandle altid din tatovering med omtanke; det er ikke en god ide med shots i en ny tatovering.

Punkt 5 Det vigtigste sommerråd fra Aslak og resten af os fra Beauty and the Beast Tattoo er som altid. Hold jer skarpe, hold jer tusset og husk at hygge jer hele sommeren.

Abonner på vores kanal: https://bit.ly/2JxWf42