Om os

Vi skaber tatoveringer sammen med dig

Beauty and the Beast Tattoo er et hold af dedikerede artister, som lever og ånder for at skabe kropslig kunst, som du kan tage med dig videre i livet og få glæde af i det daglige. Vi befinder os både i Herning, Silkeborg, Holstebro samt på Amager. Derfor har du altid rig mulighed for at møde vores talentfulde tatovører og få skabt en unik og peronlig tatovering til netop dig.

I alle vores studier finder du dygtige artister fra ind- og udland, og lige meget hvor i landet du besøger os, vil du altid opleve den professionalisme og opmærksomhed mod dig og dine krav, som kendetegner vores tilgang til tatovørfaget.

Hos Beauty and the Beast Tattoo går vi op i kvalitet og god stil, og vi har store ambitioner om at være de bedste til det, vi gør. Det er en vision, som kommer til udtryk gennem alle aspekter af vores arbejde lige fra planlægningen og designet af din tatovering i samarbejde med dig og videre til den endelige udførelse af dit nye kunstværk.

Hos Beauty and the Beast Tattoo kan du ikke bare få endnu en standardtatovering, som ligner alle andre. Vi gør os nemlig ekstremt umage med at skabe unikke tatoveringer hver gang, som lever op til alle dine krav og forventninger. Derfor adskiller vi os fra andre tatovører. Du kan altid komme til os, når du har en helt speciel tatovering, du gerne vil have udført til perfektion.

Vi lytter til dine krav og sætter dine behov i centrum, så du er sikker på at få personlig kunst, som passer perfekt til din krop.

Vi laver tatoveringer inden for alle de populære stilarter, hvorfor du både kan komme til os, når du vil have lavet en Chicano tattoo, en New School eller noget helt tredje, du har forelsket dig i.

Tilmeld dig Beauty and the Beast Tattoos nyhedsbrev og få 200 kr gratis

Tilmeld dig Beauty and the Beast Tattoos nyhedsbrev og få information omkring ekstraordinære tilbud samt nyheder. Vi giver 200 kr i gavekort der gælder i alle vores tatovør butikker beliggende i Amager, HerningHolstebro og Silkeborg.