Formålet for behandling af dine oplysninger

Formålet med behandling af personoplysninger hos Beauty and the Beast tattoo er at kunne levere nyheder, tilbud, samt se færden på hjemmeside i forbindelse med bruger oplevelse.

Beauty and the Beast Herning Aps er dataansvarlig for indsamling og behandling af persondata.

Beauty and the Beast Herning Aps

Bredgade 11

7400 Herning

CVR.: 35470344

Tlf.:+4570602220

m.m.m@bb-tattoo.dk

Hvad anvender vi dine personoplysninger til?

Vi anvender dine personoplysninger til

  • At sende relevante tilbud på vores artister
  • Anvende dataen i vores bookingsystem Gecko
  • At lave statistik, undersøgelser og analyser til gavn for kunder.
  • At forbedre kvaliteten og brugeroplevelsen af vores hjemmeside, samt give dig den nødvendige information som vi mener kunne have din interesse
  • At sikre at vores interne procedure og infrastruktur, til hver en tid, overholder den gældende lovgivning og lovmæssige forpligtelser, herunder IT-systemer, data, revision, og hosting af hjemmeside.

Hvilke oplysninger indhenter vi?

Vi indhenter almindelige personoplysninger såsom navn, bopæl, e-mail og præferencer.

Vi behandler som hovedregel aldrig personfølsomme oplysninger, med mindre du selv fremsender data, og vi har et udtrykkeligt samtykke til behandlingen af disse fra den registrerede. Vi opfordrer til at du ikke fremsender personfølsomme oplysninger, med mindre der forelægger en klar aftale herom. Det er dit ansvar at de indsendte oplysninger ikke er urigtige og vildledende.

Personoplysninger som ikke har relevans for, hvordan arbejdet skal tilrettelægges og udføres, indgår ikke i en vurdering. 

 

Opbevaring, indsigt, redigering og sletning af persondata.

Du har som registeret ret til at få slettet, rettet eller få indsigt i dine persondata hos Beauty and the Beast Tattoo. Derudover kan du, til hver en tid, trække dit samtykke til behandling af persondata tilbage. Beauty and the Beast Tattoo forpligter sig til at slette alle persondata fra en registrerede, såfremt der forekommer krav herom. Såfremt du ønsker dine data slettet eller rettet, så send en mail ved at klikke her, hvorefter alle persondata fra registrerede slettes.

Det gør sig også gældende hvis du ønsker at få indsigt i de personoplysninger vi har om dig. Skriv til en mail her, hvorefter vi hurtigst muligt vil fremsende en oversigt til dig.

Beauty and the Beast Tattoo opbevarer og sletter persondata efter lovens anvisninger, så længe det er nødvendigt og tilladt ved lov af hensyn til formålet for behandling af dine oplysninger. Vi foretager de nødvendige skridt med henblik på at sikre troværdigheden, nøjagtigheden og relevansen til at opfylde formålet for behandlingen af dine oplysninger.

Cookiepolitk

Hjemmesiden ejes og drives af

Beauty and the Beast Herning Aps

Bredgade 11

7400 Herning

CVR.: 35470344

Tlf.:+4570602220

m.m.m@bb-tattoo.dk

En cookie er en tekstfil, som gemmer information om dit besøg på hjemmesiden. I denne tekstfil gemmer hjemmesiden informationer, som den gerne vil kunne læse, næste gang du besøger siden. Det er ofte informationer, der bruges til statistik og analyse, og er helt ufarlige, hvilket betyder at cookien ikke selv kan gøre skade på din computer.

Vi anvender cookies for hele tiden at kunne optimere vores hjemmeside, og for at kunne levere den bedste og mest målrettede oplevelse til dig, når du besøger siden. Nogle cookies er nødvendige for at siden fungerer ordentligt, mens andre er valgfri og anvendes til marketing, statisk og at forbedre vores indhold på siden.

Vi deler dine oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores samarbejdspartnere, for at kunne optimere vores hjemmeside. F.eks. anvender vi bl.a. Google Analytics til at analysere trafikken på hjemmesiden, og andre tjenester til at oprette genveje og funktioner til vores sociale medier.

Du kan til en hver tid blokere eller fjerne cookies hvis du ønsker det. Du bør dog være opmærksom på at nogle cookies er nødvendige for at siden fungerer optimalt, og der kan derfor være indhold, som du er begrænset fra at få adgang til. Hvis du ønsker at fjerne eller blokere cookies, kan du se denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering/

Kontaktoplysninger, behandling af klager og spørgsmål

Har du spørgsmål eller lignende vedrørende behandling af persondata er du velkommen til at kontakte os på m.m.m@bb-tattoo.dk
Du kan klage til den nationale databeskyttelsesmyndighed, Datatilsynet, hvis du ikke oplever behandlingen af dine persondata som sikker.

For yderligere information vedr. den gældende persondatalov se www.datatilsynet.dk