små tatoveringer fra 500 kr

Bliv tatoveret for 500 Kr og få en fed tatovering

 

Har du en vigtig dato, du gerne vil have foreviget på kroppen? Eller har du et hul, du skal have fyldt ud? Vi kører altid et stærkt tilbud på små, simple og enkle tatoveringer.

1 tatovering = 500 kr

 

2 tatoveringer = 800 kr

 

3 tatoveringer = 1100 kr

Tilbuddet indebærer en tatovering på max 5×5 cm, udført af en af vores dygtige lærlinge. Tilbuddet kan ikke deles på flere personer. Tænker I på at få en venskabstatovering, skal I benytte 2 x 500 kr.

 

 

Små tatoveringer med stor betydning

Hos Beauty and the Beast Tattoo har vi efterhånden udført mange små tatoveringer, der er fyldt med flere detaljer og ofte også finesser, end hvad øjet ved første øjekast lige kan se. Er det også, hvad du godt kunne tænke dig, og har du allerede en ide om, hvad det skal være, er du velkommen til at kontakte os.

Ud fra din fortælling og dine ønsker kan vi også hjælpe med at designe den helt rette lille tattoo til dig. Så får du en helt unik lille tattoo, som kun du har på armen, læggen eller måske anklen.

Lad os lave designet til din lille tattoo

Har du nogle tanker omkring, hvad du godt kunne tænke dig? Men kan du ikke få det ned på papir? Det er ikke noget problem, da vi og vores tatovører meget gerne træder til og hjælper dig frem til det rette design. Kreativitet og unikke streger er, hvad vi er passionerede omkring. Så kom gerne ned og få en snak, så du kan få visualiseret din unikke drømmetatovering – uanset hvor lille du godt kunne tænke dig, at den skal være.

Se vores inspirationsside.

 

små tatoveringer fra 500 kr

Tilmeld dig Beauty and the Beast Tattoos nyhedsbrev og få 200 kr gratis

Tilmeld dig Beauty and the Beast Tattoos nyhedsbrev og få information omkring ekstraordinære tilbud samt nyheder. Vi giver 200 kr i gavekort der gælder i alle vores tatovør butikker beliggende i Amager, HerningHolstebro og Silkeborg.