Stilart Abstrakt & Surrealisme

Kan du godt lide at bryde med det forventelige? Eller at eksperimentere mere i en kunstnerisk retning? Så er en abstrakt tatovering måske lige noget for dig. For tatoveringsstilen bryder væk fra struktur og den traditionelle repræsentation af, hvordan verden omkring os ser ud.

Abstrakt tattoo – en kunstnerisk tatovering

Abstrakte tatoveringer vinder mere og mere frem og er meget populære i øjeblikket, fordi tatoveringerne ikke behøver ligne én til én eller have en outline. Tatoveringerne forvrider så at sige de former, som vi er bekendt med fra virkeligheden.

Du kan dog godt bruge traditionelle dyr eller objekter, som du bryder op med linjer, former og børstearbejde for at give det et mere visuelt, kunstnerisk og abstrakt udtryk.

Så er du til det kreative og kunstneriske, vil en abstrakt tattoo passe rigtig godt til dig. Vi giver gerne et bud på, hvordan din tatovering kan komme til at se ud, hvis du kigger forbi en af vores studier.

Udtryk dig på en ny og meget unik måde med en abstrakt tatovering

Den kunstneriske frihed inden for abstrakte tatoveringer giver anledning til nogle meget unikke tatoveringer hos vores kunder. I vores billedarkiv kan du således også se, hvordan ellers populære motiver brydes med abstrakte former, farver og detaljer. Uanset hvilket tema eller koncept du gerne vil gå efter, kan en af vores dygtige tatovører hjælpe dig med at bryde det op til en unik og anderledes tatovering – uden der er tvivl om, hvilket motiv der er det grundlæggende for tatoveringen.

Om du ønsker det meget kunstnerisk med knald på farvepaletten og fortolkningen eller gerne vil holde det til simple former, er begge dele mulige. Sammen med en af vores dygtige tatovører finder I ud af, hvad der er det rette design for dig.

Når abstrakt går over i surrealisme

Abstrakte tattoos bliver ofte sammenlignet eller forvekslet med surrealism tatoveringer. De udspringer dog begge af en kunstnerisk frihed, hvor der brydes med de forventelige former eller figurer.

En surrealism tattoo går dog skridtet videre end abstrakte tatoveringer og er typisk lidt mere skæve og specielle tatoveringer, som giver anledning til større undren eller stor fascination.

Surrealism tattoos er ikke lige så populære som de abstrakte tatoveringer, da det er en lidt mere skæv og anderledes stilart. Det afholder os dog ikke fra at lave dem, da de kræver ekstra kreativitet og en anderledes tilgang.

Hælder du derfor mere til det surrealistiske end det abstrakte – eller vil du gerne prøve at blande begge stilarter, gør vi gerne vores bedste for at komme med et bud på en tatovering, der passer lige ind i de tanker, du har gjort dig.

Ring, skriv eller kom forbi til en snak om en abstrakt tatovering

Vi brænder for at udsmykke vores kunders hud med flot tatoveringskunst. Du er derfor mere end velkommen til at høre nærmere om mulighederne for abstrakte og surrealistiske tatoveringer.

Vil du gerne mødes til en personlig snak, er du naturligvis også velkommen til at besøge os og vores dygtige tatovører i vores studier. Sammen finder vi det perfekte design.