Stilart Black & Grey

Tager vi et smut over Atlanterhavet til USA og Mexico og skruer tiden tilbage til 70’ernes og 80’ernes fængsler, finder vi oprindelsen til black and grey tatoveringer. Det er i hvert fald her, man mener, at black and grey tatoveringer stammer fra.

Black and grey tatovering – en stil fra 70’ernes fængsler

I fængslerne havde de indsatte en begrænset adgang til forskellige materialer. De benyttede sig derfor af guitarstrenge som nåle samt cigaretaske eller blæk til at lave tatoveringer med.  De blev dog med al sandsynlighed lavet i al hemmelighed, da det var forbudt at tatovere i fængslerne.

Der er dog også historier om, at black and grey tatoveringer stammer fra kolokulturen i Los Angeles. Siden da har det bredt sig til tattooshops i hele verden, hvor det er blevet en populær stilart.

Det er den også i vores studier i Herning, Silkeborg, Holstebro og Amager, så kom endeligt gerne forbi.

Black and grey tattoo – en tatovering med et rå look

Kendetegnet for en black and grey tattoo – eller BNG som det også kaldes – er, at der kun anvendes sort blæk til at variere skygger med. Det sker ved at fortynde den sorte blæk med destilleret vand i varierende mængder, da det giver lysere skygger.

Der findes uanede mængder af motiver, som du kan få lavet som black and grey tattoo. Vi har selv mange ideer, som vi gerne kommer med efter en snak med dig – men vi videreudvikler også gerne på din ide eller tanke, hvis du har et specifikt ønske til et motiv.

Har du brug for inspiration, eller vil du gerne se tidligere udførte tatoveringer, er du velkommen til at klikke dig rundt blandt vores billeder her på siden. Vi har efterhånden udført mange black and grey tatoveringer og vil elske at få lov til også at lave en på dig og din hud.

Black and grey tatovering med skarpe linjer

Black and grey tatoveringer er ikke kun for det kriminelle miljø, selvom det er her, stilarten med al sandsynlighed er udsprunget fra – det er også for dig, der bare godt kan lide stilarten og det, den kan udtrykke. Sammen med en af vores specialister i black and grey får du en tatovering, som ser flot og skarp ud, men som over tid også ældes med ynde og får motivet endnu mere til sin ret.

Vi sidder klar til at modtage din forespørgsel og til at hjælpe dig skridtet nærmere en flot black and grey tatovering. Har du allerede motivet klar, er det bare at henvende dig om en tid. Ellers er du velkommen til at komme forbi til en snak sammen med en af tatovørerne i vores studie for at få designet helt på plads.

Vi tager godt imod dig og glæder os til at tusse din hud med det motiv, som du gerne vil have foreviget permanent.