Stilart Black work

En blackwork-tatovering er et fedt kropskunst, der er gengivet i solide planer med sort blæk. Normalt består disse tatoveringer af abstrakte mønstre og geometriske former, skønt nogle har figurative former og genkendelige scener og emner

Blackwork tattoo – en alsidig og omfavnende stilart

Drømmer du om at få en tatovering? Men er du lidt forbeholden over for at skulle bruge farver? Eller har du ikke et specifikt ønske omkring stil? Så er en blackwork tatovering måske lige noget for dig. For det er en stilart med stor kreativ alsidighed, da stilen ikke er lagt fast på bestemte motiver, former eller udtryk.

Blackwork tattoos har dog tendens til at have et elegant og kunstnerisk udseende – og netop derfor er stilarten meget populær hos yngre og ældre, der gerne vil ud med et budskab, uden det bliver for farverigt eller specielt.

Hos Beauty and The Beast Tattoo laver vi mange forskellige designs inden for blackwork. Vi tager også meget gerne en snak om dine ønsker og laver ud fra det nogle designs, som du kan overveje nærmere.

Du finder os flere steder i Jylland, herunder Silkeborg, Herning og Holstebro, samt på Amager.

Hvad er en blackwork tatovering?

En blackwork tattoo kan se ud på mange forskellige måder. Det kendetegnene for stilarten er dog, at der primært benyttes sort blæk, fede linjer og det kunstneriske negative rum.

Ved at benytte sig af virkemidlerne omkring det negative rum, kan der skabes meget stærke billeder, former og udtryk uden at gøre brug af en masse farver, fine linjer eller andre tricks for at fremhæve detaljerne.

Blackwork tatoveringer er som regel enten simple sorte linjer eller geometriske former – men i virkeligheden er der stor kunstnerisk frihed. Dyr, fugle, skulls og blomstertatoveringer er meget typiske inden for stilarten.

Ønsker du en stor eller lille blackwork tattoo? Sammen skaber vi et personligt design

Er du ikke helt sikker på, hvordan din tatovering skal se ud? Eller har du en masse ideer, som du gerne vil have samlet i ét design? Det kan en af vores dygtige artister sagtens hjælpe dig med. Kreativitet er, hvad vores tatovører er specialister i. Uanset hvad du har af spændende, skøre eller skæve tanker, kan vi hjælpe dig med at få tatoveringen til at se ud, præcis som du ønsker.

Vi går ikke i gang med at lave din blackwork tatovering, førend vi er helt sikre på, at du er helt tilfreds med designet. Herefter aftaler vi en dato for, hvornår du skal komme ind og sidde i en af vores komfortable stole.

Når du er blevet tatoveret, giver vi dig vejledning i, hvordan du bedst passer og plejer tatoveringen. Vi ser jo helst gerne, at du bliver ved med at være glad for din tatovering.

Book en tid til tatovering eller en snak

Uanset om du endeligt beslutter dig for at få lavet en blackwork tatovering eller en hvilken som helst anden stilart, er du velkommen til at ringe eller skrive for en snak. Er du helt sikker i din sag, er du også velkommen til at booke en tid til tatovering.

Vi holder til i Herning, Silkeborg, Holstebro og på Amager. Så kig endeligt gerne forbi det studie, der lægger tættest på dig.