Stilart Chicano

Chicano er en særegen og meget stærk stilart. Den udspringer fra Los Angeles fra det hispaniske miljø og har budskaber på både godt og ondt. Det er meget kendetegnene for chicano tatoveringer at være med religiøse motiver, sugar skulls, engle og andre stærke motiver.

Chicano tatovering – Et motiv med stærke budskaber

Den udspringer fra fængselskulturen og har især været påvirket af fjendtligheden mod migranter og minoriteter. Ligesom ved black and grey, sammensatte de indsatte en hjemmelavet tatoveringsmaskine og brugte de midler, de ellers kunne finde.

Her blev særligt smukke kvinder, episoder fra bandelivet og katolsk ikonografi det grundlæggende i tatoveringerne.

Chicano tattoos er som stilart ikke en af de populære hos Beauty and the Beast Tattoo. Netop fordi budskaberne og stilarten i sig selv har et meget stærkt sprog og budskab. Det sker dog, at vi er heldige at forevige en chicano tatovering – og vi vil meget gerne gøre det på dig som den næste.

Få lavet en chicano tattoo af en specialist

Selvom vi ikke er så heldige at lave chicano tatoveringer på daglig basis i vores tattooforretninger, er det stadig en stilart, som vi kan udføre på allerbedste vis. For vi tilbyder udelukkende stilarter, som vi har specialister til.

Når du derfor booker en tid eller kommer ned til en snak i en vores forretninger, kan du forvente en professionel håndtering, både når det kommer til designet og selve udførslen af den. Vi går ikke det mindste på kompromis, da det er kunst og et budskab, du permanent skal have på huden.

Her på siden kan du se eksempler på chicano tattoos, som vi tidligere har udført, så du kan få et indblik i kvaliteten af arbejdet.

Chicano tatoveringer med altid autentiske designs

Selvom vi eller vores tatovører ikke befinder sig i de amerikanske fængsler eller det hispaniske miljø, er alle designs autentiske og tro mod stilarten. Den udvalgte tatovør har således længe brugt tid på at studere og tatovere stilarten – du kan derfor være ganske sikker på at få en tatovering, der lever op til de forventninger, du har til en chicano tatovering.

Kom gerne ned til en snak med tatovøren, inden du får tatoveringen lavet, så du kan se kvaliteten, tidligere udførte tatoveringer og generelt bare mærke den gode stemning og den høje professionalisme, der er i vores studie.

Skal vi udføre din chicano tatovering?

Vi vil meget gerne høre og se dine tanker omkring en chicano tattoo. Send os derfor gerne din forespørgsel allerede i dag, så vi sammen kan blive klogere på, om vi er det rette match. Hertil kommer vi også gerne med en pris på, hvad din valgte tatovering kommer til at koste.

Som en fast del af vores service bliver du tilbudt noget læskende til ganen, mens du er under nålen. Ønsker du en stor chicano tatovering og dermed dagsession, sørger vi også for, at du ikke bliver sulten undervejs.

Vi ser frem til at snakke med dig og forhåbentligt tusse din hud inden længe!