Stilart Japansk & Kinesisk

Har du noget på hjerte, som du gerne vil vise? Eller er der noget, der betyder så meget for dig, at det giver god mening at vise det frem med en japansk tatovering? Du er langt fra den første, der overvejer at ”sige det med blæk” og en tatovering i japansk stil.

Sig det med en japansk tattoo

For udover at være en af de ældste stilarter, er det også en af de mest populære inden for tatoveringskunst. Det er stilarten blandt andet, fordi alle billeder der bruges, har en mening og et formål. Så selvom en japansk tattoo er meget speciel, appellerer den alligevel meget bredt.

Det at bære en japansk tattoo på kroppen har dog ikke altid været så populært, som det er i dag. I tidernes morgen var tatoveringer kun noget, som overklassen bar på kroppen. De gik så senere hen og blev symbolet på kriminelle, hvorfor tatoveringskunsten i stedet gik hen og blev en straf. Sådan er det ikke længere i dag, da japanske tatoveringer i stedet benyttes til at fortælle historier og vise, hvem man er. Dog foregår det stadig lidt i det skjulte i stilartens hjemland, da tatoveringer fortsat er et tabu i Japan.

Skal vi hjælpe dig med at fortælle din historie?

Du kan også sige det med en kinesisk tattoo

En japansk og en kinesisk tatovering kan ved første øjekast godt minde meget om hinanden. Stilmæssigt og symbolmæssigt er de også meget ens, da ære, passion, renhed og integritet er vigtige elementer i begge kulturer.

I modsætning til japanske tattoos hvor symboler som geisha og drager ofte anvendes som farverige motiver, er det meget typisk også at anvende det kinesiske skriftsprog i kinesiske tatoveringer.

Uanset om du mest hælder til en kinesisk tatovering eller en japansk tatovering, får du den designet og lavet af en tatovør, som er specialist i begge kulturer. Særligt ved kinesiske tattoos er det en fordel at gå til en specialist, da skriftsproget er meget komplekst.

I vores galleri her på siden kan du se nogle af de mange flotte japanske tatoveringer, vi har lavet gennem tiden. Vil du gerne se flere – samt eksempler på kinesiske tatoveringer – er du velkommen i en af vores studier.

Få designet en unik kinesik eller japansk tattoo

Sætter du pris på at dekorere din krop med tatoveringskunst, der er unik? Det er også, hvad vi foretrækker at gøre for vores kunder, da unikke og personlige tatoveringer fortæller noget om dig – uanset om omdrejningspunktet for symbolikken er dig eller noget udefrakommende, der har fået en særlig betydning for dit liv.

Vi og vores dygtige tatovører sætter gerne god tid af til at skabe det helt rette design til dig, så hver eneste detalje giver mening og får tatoveringen til at gå op i en højere enhed på alle parametre.

Vi glæder os allerede nu til at være kreative med pen og papir, nål og blæk. Vi er kun et opkald eller en mail væk og sidder klar til at hjælpe dig videre med dine tatoveringsdrømme allerede i dag.