Stilart Mandala, Dotwork & Whiplines

Er du draget af det religiøse eller det åndelige? Eller har du forelsket dig i et eller flere smukke Mandala designs? Det kan vi sådan set godt forstå – og det er der til stadighed også flere og flere, der gør. For det er en stilart, der bliver mere og mere populær blandt vores kunder.

Mandala tattoo – en smuk stilart med buddhistiske rødder

Det er en stilart, der oprindeligt stammer fra den buddhistiske tro. Her er Mandala sanskritordet for ”cirkel”, som netop er udgangspunktet for Mandala tattoos. Det er meget symbolsk, da en cirkel – og dermed også Mandala – repræsenterer balance, perfektion og harmoni. Derudover bruges der mange mønstre og former, som sammen ofte giver Mandala tatoveringer en blomstrende effekt.

Vores tatovører er også glade for den kreative stilart. Så kontakt os gerne, hvis du godt kunne tænke dig hjælp til et design eller gerne vil tatoveres inden længe af et par dygtige hænder.

En Mandala tatovering er en tattoo med betydning

Mandala tatoveringer ligner ofte blomsterdesigns. Men det begrænser stilarten sig ikke nødvendigvis til, da de mange mønstre og dyr sammen kan skabe andre motiver. Hos Beauty and the Beast Tattoo går vi meget højt op i detaljegraden. Det har den fordel, at din kommende Mandala tatovering, Dotwork tattoo eller Whiplines tattoo kommer til at se meget smuk og nærmest fængslende ud.
Mandala krydret med Dotwork er især populært hos vores kvindelige kunder, da der kæles for detaljerne med et resultat, som man kan blive ved med at beundre på grund af de tusindvis af prikker.
Der er med andre ord gode muligheder for at lege med detaljer og symboler, som har en helt særlig betydning for dig.
Bliv inspireret af vores online galleri

Om du ønsker en Mandala tattoo på skulderen, låret, maven eller et helt fjerde sted, hjælper vi dig gerne med at opfylde dine drømme. Har du endnu ikke lagt dig helt fast på udseendet af tatoveringen, er du velkommen til at finde inspiration i vores online galleri her på siden.

Du er naturligvis også velkommen i vores studie i Herning, Silkeborg, Holstebro eller Amager, hvis du gerne vil se flere eksempler på dotwork tattoos, mandala tattoos eller whiplines tattoos.

Vi er meget passionerede omkring tatoveringer og vil hellere end gerne hjælpe med at skabe et unikt og meget personligt design.

Mandala tatovering – for både mænd og kvinder

Mandala tatoveringer er ofte meget feminine tatoveringer. Men, det er langtfra kun kvinder, hvis kroppe vi pryder med smukke Mandala tattoos. Det gør vi i højere grad også på mænd, der er draget af symbolikken og det åndelige touch.

Stilarten kan derfor sagtens udføres med et maskulint præg eller maskuline detaljer. I samarbejde med dig laver vi designet, som du godt kunne tænke dig – maskulin som feminin og med eller uden dotwork og whipline.

Vi glæder os til at se dig i en af vores studier!