Stilart Neo traditionel

Stærke og dramatiske farver i toner, der minder om efterårets nuancer eller victoriansk fløjl i fusion og kombination med detaljer som perler og blonder er, hvad der ofte karakterer neo traditionelle tatoveringer. Det er en meget særlig og karakteristisk stilart, der blander teknikkerne fra traditionelle amerikanske tatoveringer med en historie fyldt med kunst og håndværk.

Neo traditionel tatovering – en levende og illustrativ kunstart

Det er derfor heller ikke helt forkert at sige, at neo traditionel som stilart er en udvikling af den traditionelle stil. Det ses blandt andet i de meget levende farver samt det udtalte linework. Den illustrative kvalitet er dog meget høj, da stilarten i høj grad også er inspireret af art deco æstetik.

Er du derfor til levende fortællinger eller illustrationer med knald på farverne og detaljerne, er en neo traditionel tattoo måske det helt rette for dig.

Neo traditionel tatovering – med eller uden farver

Er du ikke så meget til en tatovering med farver? Men er du draget af neo traditionel som stilart? Selvom neo traditionelle tattoos primært er karakteriseret ved en stærk farvepalette, er det ikke ensbetydende med, at det er, hvad vi begrænser os til at udføre. For som du også kan se i vores billedarkiv, udfører vi også neo traditionelle tatoveringer i sort samt black and grey. Udtrykket og symbolikken er stadig stærk uden brug af farver.

Uanset hvad du godt kunne tænke dig af farvekombinationer, designer vi tatoveringen efter det.

Vil du gerne tusses af en specialist?

Det kan du hos Beauty and The Beast Tattoo, da vi udelukkende har professionelle og erfarne tatovører tilknyttet vores studier. Flere af vores tatovører er også specialister i neo traditionel og kan derfor hjælpe dig til at få selv de mindste detaljer til at se fantastiske ud.

Derudover har vi også af og til besøg af dygtige og internationale gæstetatovører, som du måske også kan være heldig at blive tusset af. Sammen finder vi den bedste og mest professionelle løsning, så din neo traditionel tattoo bliver, som du har forestillet dig.

Inden du bliver lagt under nålen, sørger vi også for, at du er helt tryg ved valget af tatovør, så det bliver en god oplevelse hele vejen rundt.

Kom og se vores tatovører i aktion i vores studier

Billeder online af vores tidligere arbejde er én ting. Noget andet er at møde os i vores omgivelser og se, hvordan vi arbejder. Vil du gerne dette, inden du tager en endelig beslutning, er du hjertens velkommen. Du vil blive taget godt imod, og har du nogle spørgsmål, tager vi os gerne tid til at besvare dem.

Det vigtigste for os er, at du føler dig tryg ved at blive tusset hos os. Uanset hvad det kræver, sørger vi for at imødekomme det. Nedenfor finder du adresserne og kontaktoplysningerne på vores fire studier i Jylland og på Amager.

Vi håber at høre fra dig og at se dig i en af vores stole inden længe!