Stilart New School

Er du til det lidt skæve og skøre? Eller har du nogle tegneseriefigurer, du gerne vil have foreviget på armen? Intet er for skævt, skørt eller kreativt for os. Vi elsker kunstnerisk frihed og hjælper dig meget gerne med at indfri dine drømme om en flot og farverig New School tatovering.

New School tattoo – en legende stilart

Vi skruer tiden tilbage til 1970’erne. For her menes det blandt nogle, at tatovører i Californien begyndte at eksperimentere med forskellige stilarter, hvilket inkluderede animeret æstetik med motiver som skuespillere, Disney figurer og endda karakterer fra Star Trek. Andre mener, at New School tatoveringer begyndte at dukke op i 1980’erne og 1990’erne som følge af kunders efterspørgsel.

Uanset tidsperiode eller årsag er New School et produkt af sin tid. Den er meget tegneserieagtig, skæv, skør og med karikaturer. Dertil er stilarten kendetegnet ved brugen af levende farver og en overdreven fortolkning eller skildring af motivet.

New School er desuden inspireret af Old School, men tager i modsætning til denne stilart, ofte gerne mere lyse og lette farver i brug.

Slip kreativiteten og det skøre fri med en New School tatovering

Som du kan se her på siden, har vi lavet et væld af forskellige New School tattoos. Vi laver dem med en høj detaljegrad og en kombination af farver, der fanger øjet og nysgerrigheden med det samme.

Har du en større New School tatovering, som du godt kunne tænke dig at få lavet, ser vi dig meget gerne til en snak eller to sammen med den valgte tatovør. Så er vi sikre på, at alle detaljer er på plads, og at du er helt tilfreds med linjerne, formerne og farverne.

Når du kommer under nålen i en af vores studier, sørger vi for dig med noget godt at drikke – og er det en stor New School tatovering, der er tale om, sørger vi også for noget god mad til maven.

Vi tegner gerne din New School tatovering helt fra scratch

Har du en ide om, hvad du godt kunne tænke dig? Men kan du ikke få tankerne ned på papir? Det er ikke noget problem, da vores tatovører er dygtige til at få tanker og ideer ned på papir – og at krydre dem med streger, former og farver, som du måske ikke selv havde tænkt på.

Sammen kommer I frem til det helt rette design, som du permanent kan få på huden udført af en sikker hånd.

Vi har studier forskellige steder i Jylland samt et studie på Amager, hvor du kan komme forbi og få styr på detaljerne.

Kontakt os gerne i dag!

Hos Beauty and the Beast behøver du ikke holde dig tilbage. Vi griber dine ideer og tanker, så du får netop den New School tattoo, du drømmer om.

Du kontakter os ved at ringe eller skrive en mail. Foretrækker du et personligt møde første gang, er du også velkommen til at dukke op i en af vores studier. Så lægger vi derfra en plan for din tatovering.