Stilart Old School & Traditionel

Er du til native american tattoos? Havfrue tatoveringer? Hjerte tattoos? Eller måske anker tattoos? Mulighederne er mange inden for old school som stilart. Uanset hvilket motiv du har forelsket dig i, eller som vi skal hjælpe dig med at designe, foreviger vi det meget gerne på din hud.

Drømmer du om en old school tatovering?

Så er du ikke langt fra at få dine drømme opfyldt. For hos Beauty and the Beast Tattoo er old school tatoveringer nogle af dem, vi laver flest af. For til trods for navnet er stilarten på ingen måde gammeldags eller outdated. Den er klassisk og traditionel og et rigtig godt valg for dig, der godt kan lide tusser med karakter og stil.

Vi kan især godt lide stilarten for den traditionelle amerikanske stil, der inkluderer fede konturer og farver som sort, rød, lilla, gul og grøn. Vi har flere i vores dygtige team af tatovører, der har specialiseret sig i old school tattoos. Så går du højt op i professionalitet, er vi det helt rette studie for dig.

Old school tattoos – tatoveringer, der kun bliver flottere med tiden

Det er så absolut en af de mest anerkendte og rodfæstede stilarter, der findes. Så det er meget svært at gå galt i byen med old school som stilart.

Hvad vi især også elsker old school tatoveringer for er, at de kun bliver flottere over tid. Det gør bestemt ikke noget, at farven falmer en smule og ændrer sig. For det giver blot den enkelte tatovering mere karakter og sjæl.

Vi vejleder og guider dig naturligvis til, hvordan du bedst vedligeholder og plejer din tatovering, når du har fået den foreviget på huden. For vi vil gerne, at du er glad for den så længe som muligt.

Lad os designe en traditionel tattoo til dig

Old school eller traditionel. Det er helt op til dig, hvad du gerne vil kalde stilarten. Èn ting er dog meget klart: vi designer gerne tatoveringen for dig, så den bliver nøjagtigt, som du havde forestillet dig – eller måske endnu bedre endda.

Du behøver derfor ikke nødvendigvis have et udkast klar til en old school tatovering, inden du dukker op hos os. Har du nogle tanker og ideer omsætter en af vores dygtige tatovører det til et eller flere designs, som justeres indtil du er helt tilfreds. Det er trods alt et permanent motiv, du skal have på armen, så derfor skal den også være, som du gerne vil have den.

Ses vi til en session i vores studie?

Ring eller skriv gerne til os vedrørende mulighederne for en traditionel tattoo. Vi har godt gang i maskinerne og har altid en plads ledig til dig.

Vi spritter, tørrer af, bruger kun godkendt udstyr og maskiner samt sørger for at skænke noget til den tørre hals undervejs. Skal du være hos os længe, serverer vi også lidt godt til ganen.

Du er på alle måder i fokus, så kontakt os endeligt gerne og lad os se, om ikke vi kan indfri dine tatoveringsdrømme.