Stilart Skrift

Et kærligt minde. En fed oplevelse. Et favoritcitat. En skrift tatovering er den helt perfekte måde at omfavne minder og følelser, der betyder noget og bringer en særlig følelse op i dig. Om det så er et citat, der minder dig om dine børn, en sjov sætning fra en fantastisk oplevelse i dit liv eller bare fordi.

Forevig et vigtigt budskab eller følelse med en skrift tattoo

Hos Beauty and the Beast Tattoo sætter vi ikke spørgsmålstegn ved, hvorfor du vælger netop netop dét citat eller dén sætning. Vi omfavner det, lytter og foreviger det, så du altid har det tæt på dig.

Om du blot har en kort sætning eller et helt vers, laver vi gerne din skrift tatovering.

Skrift tatovering med en flot skrifttype

Det er ikke kun valget af skrift, der er vigtig i en skrift tatovering. Det er skrifttypen også, da den sætter det æstetiske aftryk på tatoveringen. Men det skal passe sammen. Både til budskabet for teksten, din personlighed og din stil. Det er bestemt ikke nemt at ramme.

Men går du til en professionel tatovør som os, kan du være sikker på, at der bliver taget godt hånd om skrifttypen og budskabet. En lille men vigtig detalje er også, at vi selvfølgelig læser den igennem nogle gange, så der ikke sniger sig uheldige stavefejl ind i tatoveringen.

Kom gerne ind i vores butik og tag en snak med os om skrifttyper, så du har tid til at tænke over, hvad du bedst kan lide, inden du får den foreviget på kroppen.

Få inspiration til en skrift tattoo online eller i vores studie

Du behøver ikke være helt sikker på, hvad du godt kunne tænke dig at få lavet. Vi hjælper ofte til med de sidste kreative finesser eller detaljer for vores kunder. Det er en del af vores arbejde – og en meget spændende del af den, da vi kan være med til at forme din skrift tatovering præcist, som du godt kunne tænke dig den. Ofte oplever vi også, at vi med vores tanker og professionelle kreativitet kan inspirere til noget andet, end hvad der var udgangspunktet.

Inspiration og en god snak tager vi gerne i vores studie, ligesom du også kan finde inspiration i vores referencer her på siden.

Kombiner din skrift tatovering med symboler

Føler du ikke helt, at skriften alene er nok til at udtrykke dit budskab? Så kommer vi gerne med forslag til symboler, som du kan kombinere din skrift tatovering med. Det kan være hjerter, stjerner eller andre symboler, som du selv synes, vil passe rigtig godt sammen med skriften.

Fordelen ved at benytte symboler sammen med en skrift tattoo er også, at det giver tatoveringen et ekstra æstetisk udtryk. Det er noget, vi mestrer til perfektion, og som vi meget gerne vil vise dig.

Send gerne en forespørgsel til os allerede i dag, hvis du går og overvejer en skrift tattoo. Så vender vi hurtigst muligt tilbage.