Stilart Små tatoveringer

Er du til minimalistisk æstetik? Eller kunne du bare godt tænke dig noget småt men godt? En tatovering behøver nemlig netop ikke være stor for at være flot. Små tatoveringer har også sin ret og er noget, der især i de senere år er begyndt at vinde frem – fordi det er muligt at fortælle meget med lidt.

Små tatoveringer med stor betydning

Hos Beauty and the Beast Tattoo har vi efterhånden udført mange små tatoveringer, der er fyldt med flere detaljer og ofte også finesser, end hvad øjet ved første øjekast lige kan se. Er det også, hvad du godt kunne tænke dig, og har du allerede en ide om, hvad det skal være, er du velkommen til at kontakte os.

Ud fra din fortælling og dine ønsker kan vi også hjælpe med at designe den helt rette lille tattoo til dig. Så får du en helt unik lille tattoo, som kun du har på armen, læggen eller måske anklen.

Små tatoveringer med skarpe streger

Det vigtigste ved små tatoveringer er, at detaljerne er helt skarpe. For det er ganske få streger, der skal danne rammen om hele designet. Det kræver en rolig hånd, en erfaren tatovør og en tynd streg. Det kan du også være sikker på at få hos os, da vi ofte laver små tatoveringer for både mænd og kvinder.

Det er alt lige fra den feminine tatovering, der skal udtrykke en særlig oplevelse til en mere maskulin tatovering, der fortæller noget personligt eller sætter streg under en særlig egenskab.

Små tatoveringer kan rigtig meget – og det vil vi meget gerne have lov til at vise dig. Dog kan du også inden tjekke vores billeder ud her på siden, da de viser nogle af de mange små tatoveringer, vi har lavet gennem tiden.

Lad os lave designet til din lille tattoo

Har du nogle tanker omkring, hvad du godt kunne tænke dig? Men kan du ikke få det ned på papir? Det er ikke noget problem, da vi og vores tatovører meget gerne træder til og hjælper dig frem til det rette design. Kreativitet og unikke streger er, hvad vi er passionerede omkring. Så kom gerne ned og få en snak, så du kan få visualiseret din unikke drømmetatovering – uanset hvor lille du godt kunne tænke dig, at den skal være.

Få en lille tattoo til en lille pris

Det fantastiske ved små tatoveringer er, at de kan sige meget med få streger. Fordelen for dig er også, at en lille tattoo ikke tager lang tid at lave og derfor heller ikke er dyr for dig at forevige på din krop. Designet er som regel det, der tager længst tid, da den skal ramme det helt rette for dig.

Vi giver dig gerne en pris på, hvad din lille tattoo koster at få lavet. Både personligt nede i butikken, over en rolig samtale i telefonen eller en hyggelig chat over mail.

Vi ser frem til at høre om dine tanker for din lille tattoo!