HERNING

Bredgade 11

7400, Herning

Denmark

Tlf: 0045-53557430

HORSENS

Hospitalsgade 3-5

8700, Horsens

Denmark

Tlf: 0045-52178501

HOLSTEBRO

Lille Østergade 9

7500, Holstebro

Denmark

Tlf: 0045-53557430

ESBJERG

Kongensgade 50

6700, Esbjerg

Denmark

Tlf: 0045-42461338

SILKEBORG

Vestergade 25E

8600, Silkeborg

Denmark

Tlf: 0045-53557430

@ 2016 af Beauty and the Beast - Tattoo and Beauty Clinic - All rights reserved

OM OS

 

 

 

 

Vi hos "Beauty and the Beast" går meget op i have vores værdier i orden, så du som kunde får den bedst mulige oplevelse i vores shop. Vi bestræber os hele tiden på, at blive endnu bedre til de ting vi gør.

 

Nedenfor kan du se vores kerne værdier.

TILLID TIL DIN TATOVØR

Hos "Beauty and the Beast" syntes vi, at tillid er den helt naturlige værdi, som gør at vi holder sammen. Tillid er ikke noget man har, men noget man gør sig fortjent til. Dette er vi fuldt beviste om, og vil bygge tillid op til vores kunder igennem engagement, loyalitet og vores mål i altid at sætte jer kunder i første række. 

Vi ved ligeledes, at en stor del af vores arbejde består i at lave permanente resultater på folk, hvilket gør at vi bliver nødt til at bevise, at vores kunder kan give os den tillid de uddeler til os.

OVERVEJELSER VED NY TATOVERING

Vi ved hos "Beauty and the Beast", at alle handlinger har en intention, og derfor lytter vi efter den. Vi skal altså lytte til folks intentioner, og forblive nysgerrige, hvilket vil være med til at vi hele tiden forbedre os, og det er også den eneste måde vi rigtigt vil kunne komme til at forstå vores kunder på, og hver gang levere unikke resultater.

SIKKERHED OG TRYGHED VED NY TATOVERING

Vi er ikke nogen stor virksomhed, men derfor kan vi godt være en god virksomhed, hvor vi sørger for at gøre alt så godt vi kan. Eftersom vi levere permanente resultater på vores kunder, så er det vores ansvar, at hjælpe og vejlede efter bedste evne, så vores kunder altid får det resultat de ønsker.

Vi skal også hele tiden lytte til vores kunder, for at kunne tilpasse os og blive endnu bedre.

Vi vil gøre alt for at være så dynamiske og fleksible som mulige.

I branchen for restaurationer der finder man et ordsprog der lyder: "Man er ikke bedre end sin sidste servering" Dette er bestemt et ordsprog vi kan følge, og derfor har vi fuld fokus på hver enkelt tatovering eller behandling.  

FRIHED TIL AT VÆLGE DINE EGNE TATOVERINGER

Vi har alle et valg og frihed til at træffe de beslutninger vi gør. Derfor kan vi ikke sætte os til dommer overfor den tatovering en kunde ønsker, men derimod gøre vores ypperste for at kunden får det resultat han ønsker. Dog kan enkelte valg være så ekstreme, at vi hos "Beauty and the Beast" fratræder os rettigheden til at udføre opgaven.

RETTIDIG OMHU - EN DEL AF BEAUTY AND THE BEAST TATTOO

Hos "Beauty and the Beast" tilstræber vi at vise rettidig omhu i alle dele af vores forretning. Dette udtryk stammer fra Mr. Mærsk Møller, og vil blive den kerneværdi som vores shop vil leve efter.

Vi skal foretage de rette beslutninger på de konkrete tidspunkter, sørge for at fokusere på kvalitet frem for kvantitet, og sørge for at holde den højeste standard igennem hele shoppen.